Home

   Inloggen dealers
   ASSORTIMENT
Artikelfoto's Nieuws Organisatie Q-Tech team Vacatures Contact Route
   Nieuws
St. DaDa: jaarlijkse sponsorloop Run 4 Value
Stichting DaDa zet zich in om het verblijf van een kind in een zorginstelling aangenamer te maken. Jaarlijks worden diverse evenementen georganiseerd om fondsen te werven. Eén van de toppers is Run for Value die dit jaar op 8 april 2018 plaatsvindt.


lees meer >>
Fijne feestdagen!
Beste relatie,

Ik begin met u te bedanken voor het vertrouwen dat u afgelopen jaar in Q-Tech heeft gehad. Elke dag zet het gehele team zich in om u optimaal te supporten. Onze accountmanagers en binnendienst collega's staan u met plezier te woord. Onze technische specialisten ontwikkelen mooie, functionele producten en onze productie- en logistieke medewerkers zetten alles op alles om ons servicelevel te waarborgen.

Met een uitbreiding van onze Europese activiteiten én intensievere samenwerkingen op importeursniveau hebben we afgelopen jaar weer een slag gemaakt. Alle gelederen van Q-Tech staan voor 'Surprisingly different' en ook in 2018 gaan wij dat voor u waarmaken. Wij kijken uit naar het nieuwe jaar!

Namens alle Q-Toppers wens ik u hele fijne feestdagen en een bijzonder mooi 2018!

Pieter Baas
Managing director
D’Ieteren Auto kiest voor Q-Tech
November 2017 - Met ingang van 1 januari 2018 is Q-Tech premium supplier voor D’Ieteren Auto. Deze grootste autoverdeler in België bezit 21 showrooms, waar de automerken Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Bentley/Lamborghini en Porsche worden verkocht. Daarnaast werken zij nauw samen met zo’n 125 zelfstandige concessiehouders/dealers. 


lees meer >>
Q-Safe productlijn uitgebreid met SafeGuard
Juli 2017

De Q-Safe lijn is uitgebreid met een inventief product: de SafeGuard.
Met een SafeGuard wordt het veel lastiger om de achterdeuren of – klep open te breken. Bovendien fungeert de SafeGuard ook als disselslot. Een multifunctionele aanvulling om kostbare lading in de laadruimte van de bedrijfswagen te beschermen! 


lees meer >>
Nieuwe Q-Step opstappen: OneStep en TwoStep
juni 2017

De Q-Step-productlijn breidt zich uit met twee nieuw ontwikkelde opstappen: de OneStep en de TwoStep. Deze bumperopstappen zijn uitgevoerd in RVS en zijn beschikbaar in een enkele of dubbele uitvoering. In hoogte en diepte verstelbaar en uiteraard eenvoudig te monteren.


lees meer >>
Q-Top Roller extension
Mei 2017
 
Voor de Q-Top productlijn is een functioneel accessoire ontwikkeld: een roller extension. De roller extension bestaat uit een ladderrol die aan beide uiteinden is voorzien van in lengte uitschuifbare steunen. Deze steunen worden gemonteerd op een allesdrager en maken dat lange materialen veel eenvoudiger en veiliger op- en afgeladen kunnen worden. Daarnaast zorgt de extra fysieke ruimte bij het op- en afladen ervoor dat schade aan de bus niet meer kan plaatsvinden. De roller extension is ook toepasbaar op een roofrailsystem met dwarsdragers.


lees meer >>
Fiat Squadra limited edition
Mei 2017

De Fiat Squadra is een limited edition van de Fiat Talento. Een stoere bedrijfswagen waarmee Fiat wil aantonen, dat stijl en comfort samen gaan met flexibiliteit en laadvermogen. Het fenomeen stijl uit zich in een fraai pakket aan Q-Tech accessoires. In samenwerking met Snoeks Automotive zijn de Squadra’s voorzien van ovalen RVS sidebars, geslepen aluminium bumperbescherming en instaplijsten van geborsteld RVS en voorzien van modelnaam. In totaal komen er 100 stuks van deze uitvoering op de markt, dus echt een collectors item!
Brand op industrieterrein Heerjansdam
23 april 2017

Op zondagmorgen heeft er een brand gewoed in een bedrijfsgebouw aan de Nessenweg in Heerjansdam. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand onder controle gekregen. Het pand, noch voorraden, noch het machinepark van Q-Tech hebben schade ondervonden. De voortgang van onze bedrijfsactiviteiten worden hierdoor niet belemmerd. 

Wij danken de brandweerlieden voor hun snelle reageren en wensen de betrokken partijen sterkte.

april 2017

Q-Tech sponsort Stichting DaDA en één van de sponsorevenementen is deelname aan de Marathon van Rotterdam met de Run4Value. Afgelopen weekend liepen 40 teams van 4 personen mee. Met de loop is een opbrengst gerealiseerd van maar liefst: € 110.100,--! 
Wij zijn trots op deze kanjers en vinden het geweldig dat  met dit geld weer veel mooie, kindgerichte projecten in ziekenhuizen gerealiseerd kunnen worden. 

Stichting DaDA zet zich in voor het realiseren van kindvriendelijke zorg in Nederland.
Aluminium Q-Top loopbaan: stijlvolle krachtpatser
februari 2017

NIEUW ASSORTIMENT
Er is een nieuwe, innovatieve, loopbaan beschikbaar voor onze Q-Top aluminium imperialen. Dit nieuwe ontwerp is niet alleen mooi om te zien, maar biedt ook diverse functionele voordelen ten opzichte van de kunststof uitvoering.lees meer >>
Vergroening van onze papierstroom
februari 2017
Met ingang van februari 2017 verhogen wij ons servicelevel door al onze klanten digitaal te voorzien van hun pakbon. U ontvangt de pakbonnen op een door gewenst e-mailadres; dit gebeurt één werkdag voor levering.

U kunt het digitale exemplaar eenvoudig verwerken in uw orderadministratie. Het kwijtraken van papieren pakbonnen behoort daarmee tot het verleden. Door deze digitalisering besparen wij u tijd, verminderen wij ons papierverbruik en dragen wij bewust bij aan duurzamer ondernemen.
Accessoires Peugeot Expert leverbaar
Voor functionele accessoires voor de Peugeot Expert kunt u bij Q-Tech terecht. 
Van aluminium imperiaal tot inbraakwerende platen en RVS sidebars; wij hebben het op voorraad.

lees meer >>
Nu leverbaar: accessoires voor nieuwe Nissan NV300
november 2016

Q-Tech heeft een breed pakket aan accessoires leverbaar voor de nieuwe Nissan NV300:
  • Q-Top aluminium imperiaal inclusief accessoires
  • Q-Top roofrail system, met of zonder dwarsdragers
  • Q-Step opstap/bumper
  • Q-Step opstap paneel
  • Q-Safe inbraakwerende platen
  • Q-Safe RVS sidebars
  • Q-Safe bumperpaneel
Lees verder en bekijk het productleaflet!

lees meer >>
Verhuisd!
Q-Tech is verhuisd!
 
Met ingang van 1 februari 2016 zijn wij verhuisd.
Ons nieuwe adres is:
Nessenweg 3-5
2995 DA HEERJANSDAM
 
Onze telefoon- en faxnummers zijn ongewijzigd.


lees meer >>
Q-Tech en Q-Top assortiment TÜV-gecertificeerd

27 november 2015 - Productveiligheid is binnen onze branche een steeds belangrijker issue. Accessoires, gemonteerd op een bedrijfswagen, mogen niet leiden tot gevaarlijke verkeerssituaties. Ook vanuit importeurs zijn de eisen op dit gebied aangescherpt. Met trots melden wij u daarom dat zowel onze productiefaciliteit als ons Q-Top assortiment vanaf heden officieel TÜV-gecertificeerd zijn. lees meer >>
Renault BENELUX en Q-Tech; langdurig partnership
Oktober 2015 - Met ingang van 1 oktober 2015 is Q-Tech premium supplier voor Renault BENELUX. Naast de Q-TOP aluminium imperiaal en aluminium allesdragers, behoren ook RVS sidebars, bullbars en backbars tot het standaard leveringsprogramma.


lees meer >>
Feestelijk jubileum
7 oktober 2015
Vandaag is het op de kop af 12,5 jaar geleden dat Willie Neel als productiemedewerker bij Q-Tech in dienst trad. Reden om hem vandaag eens goed in het zonnetje te zetten.

lees meer >>
Sponsoring Roparun 2015
Mei 2015 - Q- Tech draagt de Roparun een warm hart toe. Het leveren van een sportieve prestatie om geld op te halen voor de strijd tegen kanker bewonderen wij. Daarom hebben wij met plezier het Renault Roparunteam gesponsord. 

lees meer >>
Q-Step innovatieve opstap
Mei 2015 - Q-Tech introduceert een geheel nieuwe opstap-lijn onder de merknaam Q-Step.
Deze zeer robuuste opstap is gemaakt van staal en aluminium. Het bijzondere aan deze opstap is de optimale/flexibele verstelbaarheid, die voldoet aan alle actuele veiligheidseisen.

Deze innovatieve opstap is tot stand gekomen na een uitgebreid onderzoek bij de gebuikers van dit accessoire: carrosseriebouwers, bedrijfswageninrichters en de berijder. 


lees meer >>
Ford Europe kiest voor Q-Tech
April 2015 - Na een gedetailleerde selectie heeft Ford Europe gekozen voor een langdurige samenwerking met Q-Tech. Daarmee is Q-Tech premium supplier voor aluminium imperialen en accessoires. link Ford

lees meer >>
Stichting DaDa vrolijkt kinderpoli SFG op
Maart 2015 - Stichting DaDa zet zich in om het verblijf van een kind in een ziekenhuis aangenamer te maken. Eén van de projecten is het opvrolijken van de wachtruimte van de kinderpoli in het Sint Franciscus Gasthuis (SFG) te Rotterdam. 

lees meer >>
Digitale facturering
December 2014 - Vanuit klanten kregen wij de afgelopen tijd steeds vaker de vraag om facturen via e-mail te sturen. Achter de schermen was een team van specialisten al bezig met systeemaanpassingen, maar de groeiende klantvraag stimuleerde een versnelde oplevering. Als we meerwaarde kunnen bieden, zetten we ons daar graag voor in! Sinds 1 december versturen wij al onze facturen dus digitaal. Een efficiencyslag voor zowel de klant als voor onze Finance afdeling en bovendien een vermindering van onze papierstroom.
Innovatief Q-Top® Roof-Rail-System
Juli 2014 - Deze week introduceerden wij ons nieuwe Q-Top® Roof-Rail-System op de Renault Trafic X82. Dit innovatieve systeem combineert design, duurzaamheid én functionaliteit. Het Q-Top® Roof-Rail-System is volledig van aluminium en flexibel inzetbaar: zonder dwarsdragers een passend onderdeel van de auto, mét dwarsdragers een functionele lastdrager. De berijder kan de dwarsdragers zelf (de)monteren.


lees meer >>
Q-Tech 12,5 jaar
April 2014 Deze maand is het alweer 12,5 jaar geleden dat Q-Tech de eerste stappen zette in de markt van bedrijfswagenaccessoires. Een branche die altijd in beweging is en waarbij geen enkele werkdag hetzelfde is. Een branche die vraagt om buiten de kaders te denken en mensen scherp houdt. Voor Q-Tech het fundament om te blijven innoveren, zowel in producten als in manieren van produceren als in haar manier van denken. Dankzij onze klanten krijgen wij deze kansen. Uw vertrouwen in onze kennis en kunde heeft ervoor gezorgd dat wij staan waar we nu staan en daar zijn wij best trots op! Voor het Q-Tech team de stimulans om de weg van excelleren te blijven bewandelen, zodat we u kunnen blijven verrassen met nieuwe, innovatieve bedrijfswagenaccessoires. Pieter Baas & Marco Baas
Accessoirelijn nieuwe Ford Transit
April 2014 Per april is de vernieuwde Ford Transit verkrijgbaar, de grootste bedrijfswagen uit het Ford-assortiment. De laadruimte is efficiënter ingericht en biedt nog meer ruimte. Met een nog schonere motor en de laatste (technologische) snufjes op het gebied van communicatie en gebruiksgemak biedt Ford de berijder optimaal gebruiksgemak. Q-Tech heeft, in samenwerking met Ford Nederland, een complete, innovatieve lijn aan functionele accessoires ontwikkeld die het gebruiksgemak van de bedrijfsauto nog meer vergroten.
Stoere ovalen sidebars voor Ford Custom Sport
Februari 2014 De Ford Custom is al uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2014 en met de Custom Sport edition wordt weer een trend gezet. Deze hippe bestelwagen oogt sportief en biedt volgens berijders veel comfort. Van half lederen stoelbekleding en verbrede wielkasten tot 18 inch lichtmetalen velgen en een sport styling kit: meer dan een doorsnee bedrijfswagen dus. Onze ovalen RVS sidebars liggen in lijn met deze sportieve uitstraling en maken het plaatje compleet. Vanaf nu per set (én los) verkrijgbaar voor de Ford Custom Sport!
Q-Tech Kenteq erkend Leerbedrijf!
November 2013 Kenteq is expert in loopbaanbegeleiding en verbindt MBO-leerlingen met het bedrijfsleven. Het succesvol afronden van de cursus ‘Praktijkopleider’ is één van de vereisten om door Kenteq als erkend Leerbedrijf te worden benoemd. Onze productieleider, Rachid Sadikki, is hierin geslaagd, waardoor Q-Tech nu aan alle eisen voldoet, erkend leerbedrijf te zijn. Vanaf nu kan Q-Tech vmbo-leerlingen een leerwerktraject aanbieden en mbo-leerlingen kunnen stage (BOL) lopen. En mbo-leerlingen én eigen medewerkers mogen opgeleid worden; Q-Tech is gecertificeerd om alle onderdelen van de beroepspraktijkvorming (BBL) te verzorgen. Met de professionele ondersteuning van Kenteq is Q-Tech ervan overtuigd, dat zij een constructieve bijdrage levert aan haar maatschappelijk bewustzijn; jongeren een kans bieden op de arbeidsmarkt.
Sidebars Mitsubishi Outlander
Oktober 2013 Meedenken met de klant én het bieden van praktische oplossingen zit ons in het bloed. De ontwikkeling van sidebars voor de Mitsubishi Outlander en Outlander PHEV is één van de resultaten. Hoogglans RVS bars met een doorsnede van 63,8 mm, voorzien van steps bij elke deur. Dát verfraait deze SUV aanzienlijk. Bovendien bieden ze de auto ook nog eens bescherming bij aanrijding. Doordat men voor de bevestiging van de sidebars gebruik maakt van bestaande boorgaten in de auto is de montage een fluitje van een cent. Interesse? Vraag ernaar bij ons salesteam!
Sponsoring PreRide Twente
September 2013 De Ride for the Roses is een fietstocht voor de strijd tegen kanker. Aan de finish krijgt elke deelnemer een roos, die symbool staat voor een nieuwe morgen. De dag voorafgaand aan deze tocht wordt in Twente een PreRide gereden om alvast lekker warm te draaien. Een mooi initiatief om nog meer onderzoeksgelden te werven én bekendheid te geven aan de strijd tegen kanker. Q-Tech draagt deze actie een warm hart toe.
Nu leverbaar: accessoires Dacia Dokker Van
Juni 2013 Dacia betreedt de lichte bedrijfswagenmarkt met een uitgekiend model: de Dokker Van. Met een riante laadruimte, optimale toegankelijkheid, efficiënte motoren en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding is deze bedrijfswagen een aantrekkelijke nieuwkomer. En natuurlijk kan ook deze bedrijfswagen voorzien worden van diverse accessoires! Q-Tech ontwikkelde imperialen, sidebars, inbraakwering en een bumperpaneel voor de Dacia Dokker Van. Deze zijn uit voorraad leverbaar. Interesse? Neem dan contact op met één van onze verkoopmedewerkers: 078 – 6299 279.
Vernieuwde Q-Step Ride-on: optimaal & veilig gemak
Mei 2013 Zware lading in de laadruimte van uw bestelwagen rijden? Of rolstoelgebruikers in een taxibus positioneren? Dan is onze aluminium Q-Step Ride-on dé oplossing. Deze opklapbare oprijplaat is eenvoudig met de hand te bedienen door het eenvoudige open- sluitmechanisme en de krachtige gasvering. De scharnierende op- en afrijdpanelen zijn voorzien van een rubber rand en sluiten hierdoor goed aan op elke ondergrond.
Met recente aanpassingen is het product in veiligheid verbeterd. De Q-Step Ride-on is volgens Europese richtlijnen (76/115) voor categorie M1 goedgekeurd. In opgeklapte positie kan de plaat 20 g-kracht weerstaan. Daarnaast kan de plaat in noodsituaties ook van binnenuit uitgeklapt worden. Het platform is leverbaar in een open gaasstructuur voor optimale antislip of in sandwichpaneel met antislip loopvlak. Beide uitvoeringen zijn leverbaar in een variërende maatvoering, afhankelijk van het type voertuig.
Accessoires Ford Transit Custom
Maart 2013 De Ford Transit Custom is de nieuwste, middelgrote bedrijfswagen uit de Transit-serie. Als bedrijfswagenspecialist hebben wij een passend accessoirepakket ontwikkeld. Zo leveren wij imperialen in een verzinkte, duplex of TVS uitvoering, bumperbescherming, inbraakwerende roosters en sidebars. Vraag ernaar bij ons salesteam.
Real-time klantkennis
Februari 2013 Q-Tech investeert regelmatig in R&D, productietechnieken en machines om nieuwe en innovatieve producten van hoge kwaliteit te blijven produceren. Anderzijds staat klantservice ook hoog op de lijst. De ingebruikname van een nieuw CRM-systeem op maat is een gevolg hiervan. In het systeem wordt elke vorm van communicatie die wij met u hebben vastgelegd. Dat verschaft een realtime inzicht in wat er zoal speelt. Het systeem wordt door zowel de binnen- als de buitendienst gebruikt. Het gevolg? Een efficiënte communicatie! En spreekt u één van onze andere medewerkers? Met één click in het systeem ziet deze wat het laatst besproken is en welke acties zijn ondernomen. Met deze korte communicatielijnen en altijd actuele klantkennis streven wij ernaar om u nog beter van dienst te zijn.
Accessoires Mercedes-Benz Citan
Oktober 2012 Als bedrijfswagenspecialist houden wij alle marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zo ook de komst van de nieuwste, compacte bedrijfswagen van Mercedes-Benz, de Citan. Inmiddels is de auto leverbaar in Nederland en hebben wij een passend accessoirepakket ontwikkeld. Wij leveren onder andere imperialen in een duplex of TVS uitvoering, bumperbescherming, inbraakwerende roosters en sidebars. Vraag ernaar bij ons salesteam.
Samen creatief
September 2012 Als specialist in bedrijfswagenaccessoires wordt regelmatig een beroep gedaan op onze kennis en creativiteit. De promotionele imperiaal voor de nieuwe Renault Twizy is daar een mooi voorbeeld van. Samen met Renault Nederland en uitgaansgelegenheid Brothers ontwikkelden wij een nieuwe promotievorm: een removable imperiaal voor op de Reanult Twizy. De Twizy is het nieuwste elektrische voertuig van Renault. Net geen auto, net geen motor, maar wel een zeer wendbare, overdekte mobiel voor 2 personen. Voor Brothers een prima eyecatcher, zeker wanneer de Twizy is voorzien van een opvallend reclamebord!
Nieuw palenjuk Ford Transit Pickup
September 2012 Ford heeft de laadbak van de Transit Pickup vernieuwd. Daarbij is het kopschot onderdeel geworden van de laadbak. Op basis van deze modificatie heeft Q-Tech een nieuw palenjuk aan de achterzijde van de laadbak van de Ford Transit ontworpen.
Het bijzondere van het ontwerp is dat de gebruikte profielen in eenzelfde ronding als het kopschot gewalst zijn. De montagemogelijkheid voor een opsteekrol is standaard in het palenjuk verwerkt.
Nieuwe watersnijmachine
Juni 2012 Samen met één van haar partners, heeft Q-Tech geïnvesteerd in de aanschaf van een professionele watersnijmachine, de Streamcut 3116. Deze machine kan diverse plaatmaterialen met een maximaal formaat van 3.000 x 1.500 mm op de millimeter nauwkeuring snijden. De machine is uitgetest, afgesteld en inmiddels operationeel. De inzet van de watersnijmachine is veelzijdig. Naast staal en aluminium kunnen ook materialen zoals glas, steen en verschillende kunststoffen gesneden worden. Door de krachtige 50 PK pomp, gecombineerd met een snijdruk van 4150 bar, kan de machine met maar liefst 4,1 liter water per minuut zeer nauwkeurige sneden maken. De machine wordt momenteel ingezet voor het produceren van ons volledige assortiment inbraakwerende platen. Deze platen worden gemonteerd in de sponningen van achterdeuren, achterkleppen of zij-schuifdeuren en vertragen inbraak in de laadruimte. De platen worden via dochterbedrijf QTS op de markt gebracht. Met de investering in een watersnijmachine heeft Q-Tech de mogelijkheden uitgebreid om in eigen huis, in diverse vormen, halffabricaten of eindproducten uit plaatmateriaal te produceren.
Q-Tech al 10 jaar ondernemend
Oktober 2011 Op 1 oktober is het al weer 10 jaar geleden dat Q-Tech de markt van bedrijfswagenaccessoires betrad. In het begin bestond het assortiment voornamelijk uit imperialen, gaasroosters en bumperopstappen, maar al snel breidde het assortiment zich uit. Nu, 10 jaar later, levert Q-Tech een breed scala aan producten voor bedrijfswagens in het kader van transportoptimalisatie en voertuigbescherming. De afgelopen jaren heeft de bedrijfswagenmarkt zich ontwikkeld. Een toegenomen centrale inkoop bij importeurs, concurrentie voor universele merkdealers van multi-merkdealers en een toenemende prijzendruk. Toch hebben wij, door constant in te blijven spelen op de behoefte van onze klant, een stevige positie weten te creëren. Iets waar we best trots op zijn! Wij willen onze klanten en leveranciers bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. En niet te vergeten: al onze medewerkers voor hun enorme inzet! Wij zeggen vol vertrouwen: “Op de volgende 10 jaar!” Met vriendelijke groet, Pieter Baas & Marco Baas directieteam
NIEUW: TVS imperiaal
September 2011 Afgelopen maanden hebben wij ons gericht op de ontwikkeling van een nieuwe uitvoering van onze imperialen. Het resultaat mag er zijn: een zeer fraai ogende TVS imperiaal. Bij deze uitvoering wordt de imperiaal eerst met een zinklegering geconserveerd en daarna voorzien van een keiharde kleurloze glanslaag. De look van roestvast staal, maar zeer onderhoudsarm. Met een laadvermogen van 250 kg kan deze imperiaal met gemak zware ladingen aan.
Q-TOP site uitgebreid
September 2011 De Q-Top productlijn omvat Q-Tech producten die voornamelijk een functie hebben op het dak van de bedrijfswagen. Met regelmaat worden nieuwe producten toegevoegd aan het Q-Top assortiment. Op de site Q-Top.nl ziet u alle producten overzichtelijk bij elkaar.
Q-Tech steunt Stichting Knipoog
September 2011 Bij Tennisvereniging Smitshoek start op vrijdagavond 16 september, klokslag 20.00 uur, een 24-uurs toernooi waarvan de opbrengst naar Stichting Knipoog. gaat. Deze stichting richt zich op jonge kankerpatiëntjes met als doel de medicatie en de bijbehorende documentatie kindvriendelijker te maken. Het inschrijfgeld van de deelnemers, sponsorgelden en diverse activiteiten zullen leiden tot een mooi bedrag dat aan Stichting Knipoog gedoneerd wordt. Q-Tech draagt dit initiatief een warm hart toe.
Positief eerste halfjaar
Juli 2011 Niet alleen de stijgende verkoop van bedrijfswagen in eigen land, maar ook onze toenemende afzet in België en Duitsland leiden financieel gezien tot een zeer positief eerste half jaar. Ook al staan de marges nog steeds onder druk, een extra efficiencyslag, de extra afzet en daarmee een vergroting van het marktaandeel, maken dit eerste halfjaar tot een enorm succes. Wij danken onze afnemers voor het gekregen vertrouwen en zien de tweede helft van 2011 met enthousiasme tegemoet!
Pack Q-Tech: langsdrager Renault Trafic / Kangoo
juni 2011 Q-Tech ontwikkelde, in samenwerking met Renault Nederland, een esthetisch fraaie langsdragerlijn die te combineren is met functionele dwars / allesdragers. De langsdrager is leverbaar voor de Trafic en Kangoo II modellen. Het product sluit nauw aan bij de MVO-gedachte, waarbij verantwoord ondernemen centraal staat. De langsdrager wordt namelijk geproduceerd uit kunststof gecombineerd met geanodiseerd aluminium. Dit maakt dat het product zeer licht is van gewicht, hetgeen minder brandstof vergt. Daarnaast biedt het optimale flexibiliteit en kunnen diverse grote of kleine materialen eenvoudig getransporteerd worden.
Investering in hefkolom
Mei 2011 Voor een verdere optimalisering van het werkproces is een nieuw mobiel hefsysteem aangeschaft. Dit systeem is uitermate geschikt voor het heffen van bedrijfswagens en bestaat uit vier losse hefkolommen en een besturingskast. Vanuit deze kast zijn de kolommen individueel, groepsgewijs of allemaal gelijktijdig te bedienen. Met inzet van de hefkolommen is de onderzijde van de auto op een eenvoudige en veilige manier volledig toegankelijk. Omdat Q-Tech voor diverse importeurs nieuwe producten ontwikkelt of doorontwikkelt is dit systeem een welkome aanwinst.
Vernieuwd Q-Tech team
April 2011 Het Q-Tech team heeft een personeelswisseling ondergaan. Met het vertrek van Jorg van Riel en Paul van de Kant zijn twee nieuwe buitendienstmedewerkers gestart. Jeroen Hoogendoorn heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse merkdealers en is verantwoordelijk voor regio Noord (boven de lijn Leiden, Utrecht, Nijmegen).
Nico Zwijnenburg heeft bij verschillende grote bedrijven als accountmanager gewerkt en richt zich voor Q-Tech op de regio Zuid (onder de lijn Leiden, Utrecht, Nijmegen).
TÜV-certificaat voor imperialen, sidebars & Q-Step
Maart 2011 Q-Tech heeft op imperialen, sidebars en het Q-Step assortiment een TÜV-certificering verkregen. Deze erkenning is een grote prestatie en past binnen de ambitie om ook in de EU een vooraanstaande positie te verwerven als specialist in bedrijfswagenaccessoires.
Nieuw: Q-Step opstap/bumper
Januari 2011 Wij hebben ons Q-Step programma uitgebreid met een universele opstap / bumper. Hat artikel is verkrijgbaar voor bedrijfswagens met en zonder trekhaak. Eindgebruikers, waaronder grote klanten als BAM en VSM, kiezen massaal voor deze oplossing. Binnenkort wordt ook een TÜV-certificering aangevraagd. Voor vrijwel het gehele bedrijfswagengamma tot 3500 KG ligt het artikel op voorraad.
Q-Tech op KTV Gorinchem
Oktober 2010 Op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 oktober presenteren wij de nieuwe Q-Top TVS imperiaal en de Q-Step opstap/bumper-lijn op de vakbeurs Klein Transport te Gorinchem. De beurs is geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur en u vindt ons op standnummer 302. U bent van harte welkom! Wilt u een gratis entreebewijs voor twee personen? Surf met deze link direct naar het aanvraagformulier. U ontvangt dan binnen twee dagen uw persoonlijke uitnodiging per email.
Succesvolle deelname aan Renault Conventie
April 2010 Op 9 en 10 april jl. nam Q-Tech deel aan de landelijke Conventie van Renault Nederland. Alle Renault-dealers en overige genodigden konden de laatste autotypen en -accessoires komen bekijken in Dronten. Daartoe was de voormalige ijshal, Kwintus Nova, op spectaculaire wijze omgebouwd tot een heuse, drukke, Franse verkeerssituatie. Q-Tech presenteerde haar producten in een Frans tafereel, inclusief jeu-de-boulebaan! Als klap op de vuurpijl maakten bezoekers kans op een prachtige MTB, door het goede aantal kilometers op de teller van een oude Renault 4 te raden. Inmiddels is de winnaar, Luuk de Jong uit Leimuiden, verrast met de mooie mountainbike!
Q-Tech is klaar voor de Master/ Movano 2010
Januari 2010 Q-Tech heeft de gehele accessoirelijn voor de nieuwe Renault Master & Opel Movano model 2010 ontwikkeld. Q-Tech kiest voor bij een groot aantal artikelen om het staal (als basis- product) te vervangen door geanodiseerd aluminium. Vanaf heden zijn leverbaar: de Imperiaal in staal en aluminium, de side- en backbars, de Q-Step opstap/bumper, de trap op standaard en op 270graden scharnieren, het Q-Top ladderliftsysteem, de bumperbescherming en nog veel meer.
Q-Tech aanwezig op infra relatiedagen
November 2009 Q-Tech is deelnemener aan de infra relatiedagen te Gorinchem. Deze beurs zal plaatsvinden in de evenementenhal te Gorinchem op 17, 18 en 19 november. Q-Tech zal hier het Q-Top ladderliftsysteem speciale aandacht geven. Binnen het Q-Top assortiment zijn weer verschillende extra opties en noviteiten te melden. Beurs aankondiging: Infra Relatiedagen behoort ondertussen tot dé absolute toppers op het gebied van vakbeurzen voor de grond-, weg- en waterbouwsector. Exposanten & Bezoekers Interessant voor alle aannemers, ontwerp- en adviesbureaus, ingenieursbureaus en bedrijven werkzaam in de beton-, sloop-, hei- en grondwerken, verkeerssystemen, markeringen, bruggenbouw, bestratingen, transport en milieu.
Q-Tech samen met Renault op de KTV beurs
Oktober 2009 Q-Tech zal samen met Renault Nederland acte de présence geven op de aankomende KTV beurs (Klein Transport Vakbeurs). Dit evenement zal plaatsvinden in de evenementenhal te Gorinchem op 27, 28 en 29 oktober. Het is de tweede keer dat deze beurs gehouden wordt. Beurs aankondiging: Klein Transport Vakbeurs (K.T.V.) in Evenementenhal Gorinchem is dé vakbeurs voor bedrijfsauto’s en aanhangwagens. Bezoekers ontmoeten er importeurs van bedrijfsauto’s en interieur- en carrosseriebouwers maar vinden er ook systemen voor kilometerregistratie en imperiaals.
Nieuwe lijn RVS backbars “om de bocht”
September 2009 Q-Tech heeft een nieuwe lijn rvs backbars ontwikkeld voor o.a. de Taxi-markt. De nieuwe backbar lijn volgt de contouren van de gehele bumper van het voertuig. De backbar is leverbaar voor voertuigen met en zonder trekhaak. De rvs backbar beschermt voertuigen bij lichte aanrijdingen aan zowel de zijachter- en achterkant.
Vloer en snelafsluiter op de Q-Top alu. Imperiaal
Augustus 2009 Per augustus 2009 is er voor de Q-Top aluminium imperiaal een antislip loopbaan en snelafsluiter voor ladders leverbaar. Beide producten worden doormiddel van een intelligent klemsysteem aan de imperiaal verbonden. Boren hoeft niet meer. De ladderafsluiter zet met een handomdraai de ladder vast op een imperiaal. Tevens zorgt het systeem ervoor dat de ladder ook niet of moeilijk ontvreemd kan worden. De afsluiter is links en rechts leverbaar.
Q-Tech wordt hofleverancier van de Ruttchen-groep
Mei 2009 Q-Tech is per mei 2009 de standaard leverancier geworden voor de Ruttchen groep. Ruttchen is de Mercedesdealer in o.a. Midden Brabant, Gorinchem en Tiel. Q-Tech was al enige jaren leverancier van de Ruttchen-groep maar de relatie zal verder ge?ntensivieerd worden. Het innovatieve denken, de brede productlijn, de voorraadpositie en de after-sales positie hebben de doorslag gegeven.
Importeur Ford Nederland kiest voor Q-Tech
April 2009 Q-Tech is per april 2009 opgenomen als standaardleverancier voor de bedrijfswagenaccessoires. De keuze van Ford Nederland voor Q-Tech is gebaseerd op het brede assortiment, voorraadpositie, specialisme en productkennis. Door de breedte van het assortiment heeft de dealer nog maar ??n aanspreekpunt. Het terugdringen van faalkosten en het verkorten van de levertijden zal een direct gevolg zijn. Ford zal op basis van een eigen ?Look en Feel online bestelsysteem? de materialen gaan afroepen. Door deze unieke werkwijze is de dealer direct op de hoogte van de orderstatus (Track en Trace), kunnen offertes online gegenereerd worden en is er inzicht in de orderhistorie.
Samenwerking met Renault Trucks Benelux
Februari 2009 Renault Truck Benelux kiest voor de LCV accessoire lijn van Q-Tech B.V. De breedte van het assortiment, de meetbare toegevoegde waarde en haar logistieke functie zijn hierin bepalend geweest.
Q-Tech online; digitaal offerte- en ordersysteem!
December 2008 Q-Tech heeft haar service uitgebreid met een online order- en offertesysteem. Onze relaties kunnen nu direct offertes en orders aanmaken waarbij zij ondersteund worden door o.a. de volgende items: * Foto van het product; * Gewicht en wijze van montage; * Accessoires; * Prijzen en condities; * Levertijden; * Orderstatus; * Orderhistorie; * Managementinformatie; * Enz. Wanneer u gebruik wilt maken van deze bestelservice neemt u dan contact op met de afdeling verkoop. Tel.: 078-6299279 www.q-t.nl/dealer
Q-Step; een nieuwe naam, een breder assortiment!
November 2008 Q-Tech heeft haar assortiment uitgebreid met een tweetal producten; 1) de elektrische opstap (in 600 en 900mm). Te monteren aan de zijkant van de auto. Ook is er een vaste opstap aan de achterzijde van de auto ontwikkeld. 2) een aluminium (lichtgewicht) oprijplaat. Leverbaar in een 2-delige en in een 3-delige uitvoering waardoor er voor iedere auto een oplossing is. Veelal gebruikt bij rolstoelvervoer en bij het in en uitladen van zware materialen. Beide producten zijn van geanodiseerd aluminium wat maakt dat Q-Tech weer een bewuste en passende verbreding van haar assortiment heeft kunnen realiseren.
Q-Tech present op de Klein Transport Vakbeurs!
Oktober 2008 Dit jaar wordt de vakbeurs Klein Transport te Gorinchem gehouden op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 oktober. Een bezoek aan deze vakbeurs moet u echt in uw agenda vastleggen, want wij presenteren daar onder andere de nieuwe Q-Top aluminium imperiaal, waarbij duurzaamheid en flexibiliteit de boventoon voeren. Het systeem is gebaseerd op een speciaal ontwikkelde rails, waardoor de imperiaal schuifbaar is op de auto. Het product is van 100% geanodiseerd aluminium en het gemiddelde gewicht van een kleine imperiaal is minder dan 20 KG. Het product is volledig onderhoudsvrij en door het aerodynamisch design is windruis minimaal. Brandstofbesparing is een bijkomend voordeel. Daarnaast worden de Q-Step aluminium opstap en oprijplaat ge?ntroduceerd. Bezoek Q-Tech op de Klein Transport Vakdagen op 28, 29 of 30 oktober 2008. Standnummer 309. De beurshal is geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur.
Q-Tech present op de Carrosserie Vakdagen!
Juli 2008 Dit jaar wordt de vakbeurs Carrosserie Vakdagen te Gorinchem gehouden op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 september. Een bezoek aan deze vakbeurs moet u echt in uw agenda vastleggen, want wij presenteren daar de nieuwe Q-Top aluminium imperiaal, waarbij duurzaamheid en flexibiliteit de boventoon voeren. Het systeem is gebaseerd op een speciaal ontwikkelde rails, waardoor de imperiaal schuifbaar is op de auto. Het product is van 100% geanodiseerd aluminium en het gemiddelde gewicht van een kleine imperiaal is minder dan 20 KG. Het product is volledig onderhoudsvrij en door het aerodynamisch design is windruis minimaal. Brandstofbesparing is een bijkomend voordeel. Bezoek Q-Tech op de Carrosserie Vakdagen op 2, 3 of 4 september 2008. Standnummer 147. De beurshal is geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur.
De nieuwe aluminium imperiaal
Mei 2008 Revolutionair, beeldschoon, zeer sterk en echt vernieuwend zijn de woorden die genoemd worden bij de Q-Top nieuwe imperiaal. Gezamelijk met de gebruikers, bedrijfswagendealers en de ombouwers in Nederland is deze nieuwe imperiaal tot stand gekomen. Het product is van volledig geanodiseerd (RVS-Look) aluminium. De imperiaal wordt gemonteerd op een railsysteem waardoor er veel voordelen zijn bij de verschillende bedrijfswagen uitvoeringen. Leverbaar vanaf juli 2008.
Renault Kangoo II 2008 accessoires
Februari 2008 Q-Tech ontwikkelde voor de Renault Kangoo II een complete nieuwe lijn accessoires. Design en functionaliteit liggen aan de basis van ieder ontwerp.
Iveco Benelux kiest voor Q-Top
Januari 2008 Importeur Iveco Benelux kiest voor het Q-Top ladderliftsysteem. Deze samenwerking onderstreept nog meer het onderscheidende vermogen van het systeem. Binnen Iveco Nederland zullen een 7-tal showroom worden voorzien van demo auto waarop het Q-Top-systeem gemonteerd is.
Q-Top ladderliftsysteem; een groot succes
November 2007 Q-Tech introduceert een nieuwe website voor het nieuwe Q-Top ladderliftsysteem (www.Q-Top.nl) Tevens is er nu ook een DVD beschikbaar welke de voordelen het systeem nog verder toelicht. De huidige laddergebruikers reageren zeer enthousiast op de voordelen en werkwijze van het nieuwe systeem. Op de succesvolle bedrijfswagen RAI is er in samenwerking met de Renault importeur veel bekendheid gegenereerd. Onderhoudsbedrijven, dak- en gevelbedrijven, glazenwassers en woningbouwbedrijven zijn op dit moment de zeer tevreden afnemers.
Importeur Renault kiest voor Q-Tech
oktober 2007; Het interne bericht: Geachte dealer, Vanaf 1 oktober zal Q-Tech B.V., specialist in bedrijfswagenaccessoires, het Renault-netwerk gaan bedienen en versterken door landelijk toeleverancier te worden van onder andere allesdragers, imperiaals, laddersystemen en inbraakwering. Q-Tech B.V. is een jong en dynamisch bedrijf wat is gestart in 2001. Verschillende Renault-dealers hebben tot op heden succesvol en tot volle tevredenheid zaken gedaan met dit bedrijf waarbij flexibiliteit, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan! Wij gaan dan ook met vol vertrouwen deze samenwerking tegemoet! Per 1 november zullen alle afzonderlijke accessoires in Flexbase en RTx zijn toegevoegd. Tot die tijd kunt u zich informeren via de website van Q-Tech; www.q-t.nl
Aluminium opstap met trekhaak
Juni 2007 Q-Tech heeft naast de standaard aluminium (geanodiseerd) opstap nu ook een type ontwikkeld voor voertuigen met een trekhaak. Een robuuste esthetische opstap die reeds zeer goed in de markt wordt ontvangen.
EU Pushbar..... uit voorraad leverbaar!!!!!
April 2007 Per 25 mei 2007 gaat de nieuwe regelgeving in betreffende de pushbar. Op auto's welke een kenteken hebben van 25 mei of later mogen alleen nog maar EU goed gekeurde pushbars gemonteerd worden. Voor een groot aantal typen bestelwagens heeft Q-Tech de pushbar op voorraad!
Trap voor een Crafter/Sprinter (270)
April 2007 Speciaal voor de Crafter en Sprinter modellen met 270 graden scharnieren ontwikkelde Q-Tech een trap voor op de achterdeuren. De trap wordt in tegenstelling tot de standaard trappen gemonteerd door de deuren heen en niet op de scharnieren.
Aluminium Ladderliftsysteem
Maart 2007 Q-Tech is per maart 2007 een belangrijke samenwerking aangegaan met een fabrikant van een aluminium ladderlift-systeem. Een topproduct zowel in kwaliteit en prijs wat maakt dat de aankomende vraag, niet zwaar mogen tillen boven borsthoogte, antwoord bied.
De nieuwe Expert, Jumpy en Scudo
Maart 2007 Het accessoire pakket voor de nieuwe Expert, Jumpy en Scudo is vanaf heden leverbaar. Dit nieuwe model zal veel op de Nederlandse wegen te zien zijn. Leverbaar zijn: de sidebars, backbar, imperiaal, roosters, opstapbumpers en de allesdragers. Voor meer details kunt u kijken op de fotogalerie!
Nieuw machinepark voor Aluminium en Rvs
Februari 2007 Q-Tech heeft voor haar aluminium en Rvs verwerking een compleet nieuw machinepark aangeschaft. Naast de zaag, slijp- en boormachines heeft Q-Tech nu ook een doornbuigmachine in eigenbeheer. Q-Tech wil haar specialisme nog meer inhoud geven en dit kan alleen met machines welke passen bij de kwaliteits, en leveringseisen van deze tijd.
Sprinter&Crafter overbouw sidebars
Februari 2007 Q-Tech heeft voor de succesvolle Crafter en Sprinter modellen Rvs sidebars ontwikkeld voor de overbouw. Leverbaar voor de L2, L3 en L4 typen. Een grotere foto vindt u op de fotogalerie.
Pushbar, sidebars, en dakrail RVS Transit mdl 2006
Januari 2007 Q-Tech heeft alle accessoires voor de Ford Transit model 2006 ontwikkeld. Kijk voor meer foto's op de fotogalerie.
RVS Bumperplaat (ribbel motief)
December 2006 Q-Tech introduceert een nieuw type bumperplaat. Deze rvs plaat met een ribbel-motief is door zijn uitvoering minder kwetsbaar dan de eerdere vlakke plaat. Standaard wordt de rvs plaat voorzien van zelfklevende tape waarmee deze op de bumper kan worden geplakt. Uit voorraad zijn de modellen Vito en T5 leverbaar en vanaf januari zal ook het Trafic/Vivaro model in de schappen liggen.
Imperiaal Caddy New Model
December 2006 Q-Tech ontwikkelde voor de zeer succesvolle VW Caddy en nieuw type imperiaal. Een ?snel? type, geen windgeruis en ook de montagetijd is zoals u van ons gewend bent nog geen half uur. Leverbaar vanaf 1 januari 2007. Een grote foto vindt u onder kopje fotogalerie.
Opening nieuw assemblagecentrum
December 2006 Per 1 januari 2007 zal Q-Tech de opslag, assemblage en distributie verzorgen vanuit een nieuwe locatie. Hier kunnen de klanten desgewenst afhalen. Eerder was hier een aparte ruimte voor ingericht binnen het productieonderkomen aan de Willem de Zwijgerlaan. De enorme groei en de daardoor toenemende voorraden maakte dat de Q-Tech op zoek moest naar een nieuw onderkomen voor deze activiteiten. Het adres is: Nessenweg 3 2995 DA Heerjansdam.
Ladderrek voor de nieuwe Toyota HiAce
Oktober 2006 Speciaal voor de installatie- en schoonmaakbranche ontwikkelde Q-Tech een goedkoop en zeer functioneel ladderrek. Een grotere foto kunt vinden op de fotogalerie.
Feest bij Q-Tech (5 jarig bestaan)
Op 1 oktober 2006 vierde Q-Tech haar eerste lustrum. Het vijfjarige bestaan is gevierd met het personeel en aanhang. Plezier is een van de krachten van de Q-Tech organisatie. Een volle dag met plezier, teamspelen en lekker eten.
De nieuwe Boxer, Ducato en de Jumper
Augustus 2006 Al heel veel producten zijn leverbaar voor de nieuwe generatie Boxer, Ducato en Jumper. Een geheel vernieuwde mooie auto met een eigen uitstraling. Voor meer foto's zie fotogalerie!
VW Crafter en MB Sprinter accessoires
juni 2006 Voor de nieuwe modellen van VW en Mercedes zijn de accessoires leverbaar. De modellen Crafter en Sprinter zullen weer veel op de Nederlandse wegen te zien zijn. De opstapbumper, inbraakwering, de imperiaal en sidebars zijn uit voorraad te leveren!
Opening Van Mossel Bedrijfswagencentrum B.V.
Oktober 2005 Als hoofdleverancier van Volkswagendealer Van Mossel op het gebied van accessoires heeft Q-Tech de eer gehad om tijdens de opening van het grootste bedrijfswagencentrum in Nederland haar accessoirelijn ten toon te stellen.
Q-Tech is verhuisd;
Januari 2005 Per 1 januari 2005 is het kantoor en de productie van de Gildenweg in Zwijndrecht verhuist naar de Willem de Zwijgerlaan te Heerjansdam. (Gemeente Zwijndrecht)

lees meer >>