Home

   Inloggen dealers
   ASSORTIMENT
Artikelfoto's Nieuws Organisatie Q-Tech team Vacatures Contact Route
   Nieuws
Klik op "Fotogalerie" voor meer foto´s
Q-Tech en Q-Top assortiment TÜV-gecertificeerd

27 november 2015 - Productveiligheid is binnen onze branche een steeds belangrijker issue. Accessoires, gemonteerd op een bedrijfswagen, mogen niet leiden tot gevaarlijke verkeerssituaties. Ook vanuit importeurs zijn de eisen op dit gebied aangescherpt. Met trots melden wij u daarom dat zowel onze productiefaciliteit als ons Q-Top assortiment vanaf heden officieel TÜV-gecertificeerd zijn. 


Om aan de aangescherpte veiligheidsnormen te voldoen heeft Q-Tech haar Q-Top aluminium imperialen (met draagvermogens tot en met 200 kg) onderworpen aan de strenge eisen van TÜV. De producten zijn door TÜV Süd getest op diverse veiligheidsaspecten en de complete range Q-Top imperialen heeft alle testen goed doorstaan.
 
Naast de productkeuring heeft TÜV Süd ook een inspectie afgenomen bij de productiefaciliteit van Q-Tech. Het complete productieproces is grondig onderzocht, waarbij continuïteit in productkwaliteit en productveiligheid centraal stonden. Ook op dit vlak voldoen wij aan alle normen.
 
Met trots laten wij u dan ook weten dat onze organisatie én onze complete range Q-Top imperialen vanaf nu TÜV-gecertificeerd zijn. Om deze kwaliteitsnorm ook richting toekomst te waarborgen, zal TÜV Süd periodiek inspecties afnemen zodat u ook op lange termijn kunt bouwen op een veilig product.