Home

   Inloggen dealers
   ASSORTIMENT
Artikelfoto's Nieuws Organisatie Q-Tech team Vacatures Contact Route
   Nieuws
Klik op "Fotogalerie" voor meer foto´s Klik op "Fotogalerie" voor meer foto´s Klik op "Fotogalerie" voor meer foto´s
Q-Top Roller extension
Mei 2017
 
Voor de Q-Top productlijn is een functioneel accessoire ontwikkeld: een roller extension. De roller extension bestaat uit een ladderrol die aan beide uiteinden is voorzien van in lengte uitschuifbare steunen. Deze steunen worden gemonteerd op een allesdrager en maken dat lange materialen veel eenvoudiger en veiliger op- en afgeladen kunnen worden. Daarnaast zorgt de extra fysieke ruimte bij het op- en afladen ervoor dat schade aan de bus niet meer kan plaatsvinden. De roller extension is ook toepasbaar op een roofrailsystem met dwarsdragers.

De ladderrol van de Q-Top roller extension is gemaakt van natuurrubber. De montagesteunen en het montagemateriaal zijn van RVS. De roller extension is, in combinatie met het specifieke, bijpassende Q-Top product, verkrijgbaar in twee varianten; met een 70 cm opsteekrol voor allesdragers en met 130 cm opsteekrol voor het Roof-rail-system.
 
Allesdragers zijn voor alle merken en typen bedrijfswagens leverbaar. Het roofrailsysteem is verkrijgbaar voor een Fiat Talento, Nissan NV300, Opel Vivaro en de Renault Trafic. De Roller extension is toepasbaar op allesdragers voor alle kleine- en middenklasse voertuigen.