Home

   Inloggen dealers
   ASSORTIMENT
Artikelfoto's Nieuws Organisatie Q-Tech team Vacatures Contact Route
   Vacatures
Accountmanager Noordwest Nederland
Q-Tech is specialist in bedrijfswagenaccessoires. Vanwege groei in de Nederlandse markt zijn wij op zoek naar een collega met een passie voor auto’s (lieftst bedrijfswagens). Is verkoop helemaal jouw ding, ben je servicegericht en steek je graag de handen uit de mouwen, dan bieden wij jou de perfecte job!


lees meer >>
 
Productiecoördinator
Ben jij proactief, stressbestendig, een echt organisatietalent en heb je verstand van logistiek, techniek en productie? Wij zijn op zoek naar een zelfstandige teamspeler voor de functie van productiecoördinator! Woon je in de omgeving van Barendrecht en heb je relevante ervaring? Lees dan verder!


lees meer >>
 
Magazijnmedewerker
Op onze afdeling Logistiek staan productassemblage en inkomende & uitgaande goederenstromen centraal. Wegens vervanging is ons team Logistiek op zoek naar een collega-magazijnmedewerker.


lees meer >>
 
Op zoek naar een leerzame stage of afstudeerplek?
Q-Tech biedt jonge, ambitieuze studenten graag een podium. Onze specialisten vinden het leuk om hen tijdens een stage of afstudeertraject te begeleiden. Lees het verhaal van Daan, of het verhaal van Paco maar eens!

lees meer >>
 
Technische 65-plus supporters (parttime)
Bent u een vitale 65-plusser met een technische achtergrond? En vindt u het leuk om een paar uur per week van huis te zijn? Lees dan eens verder!

lees meer >>
 
Q-Tech Kenteq erkend leerbedrijf
Q-Tech is een door Kenteq erkend Leerbedrijf. Deze erkenning betreft zowel stages (BOL) als leerbanen (BBL).


lees meer >>