Home

   Inloggen dealers
   ASSORTIMENT
Artikelfoto's Nieuws Organisatie Q-Tech team Vacatures Contact Route


   Q-Top alu imperiaal (TÜV)
   Q-Top alu allesdragers
   Stalen imperiaal
   Q-Step alu paneel
   Q-Step alu opstap/bumper
   Q-Step opstapbumper staal
   Q-Safe inbraakwering
   Palenjukken
   Sidebars
   Pushbars
   Backbars
   Dakrails
   Instaplijsten
   Bumperpaneel
   RVS Diversen


   

Q-Top alu imperiaal (TÜV)
Klik op "Fotogalerie" voor meer foto´s Klik op "Fotogalerie" voor meer foto´s Klik op "Fotogalerie" voor meer foto´s
Functie
De nieuwe Q-Top aluminium imperiaal is uiterst geschikt voor het dagelijks vervoer van zwaar en/of lang materiaal. Door het slimme ontwerp is de aluminium imperiaal qua draagvermogen net zo krachtig als een stalen uitvoering, maar met het voordeel van minimaal onderhoud en licht in gewicht en dus brandstof besparend.
Materiaal/uitvoering
De imperiaal is geproduceerd van een zeer hoogwaardig soort aluminium. Alle basis onderdelen zijn in een matte "look" geanodiseerd waardoor het geheel een zeer fraai uiterlijk heeft. De zijkanten zijn standaard voorzien van een zwart rubberen profiel dat, naast een beschermende, ook een esthetische functie heeft. Zowel het bevestigingsmateriaal als de montagesteunen zijn van RVS.

De speciale opbouw van de dwarsliggers en het lage eigen gewicht maakt deze imperiaal zeer passend bij de huidige wensen en eisen van de wagenparkbeheerder en de berijder. Eigenschappen als een lager brandstofgebruik, meer laadvermogen, stiller rijden en esthetica maken dit Q-Top product revolutionair.

Standaard wordt de Q-Top aluminium imperiaal geleverd met diffusers die windruis optimaal minimaliseren. Indien de klant dit wenst, is en voor diverse autotypes ook een spoiler verkrijgbaar.

Om het gebruiksgemak te vergroten, zijn diverse accessoires verkrijgbaar:
- Opsteekrol natuurrubber (ook verkrijgbaar in half-formaat; links of rechts te plaatsen)
- Beugels voor bijvoorbeeld LED-lampen of zwaailichten
- Bindhaken waaraan laadtouw bevestigd kan worden
- Lading stoppers (opstaande kanten) om lading klem te zetten
- Looppad op imperiaal, waardoor men eenvoudig bij de lading kan
Duurzaam
Het materiaalgebruik, de slimme constructie en opbouw van de dwarsliggers, het lage eigen gewicht en de volledige recyclebaarheid zijn revolutionaire eigenschappen van de Q-Top aluminium imperiaal. Ze leiden tot:
* lager brandstofverbruik
* meer laadvermogen
* stiller rijden

Vanuit MVO oogpunt wordt dit product CO2-bewust verpakt: een ijzersterke, maar minimale karton/PP verpakking die volledig recyclebaar is.

Voor berijders, wagenparkbeheerders of werkgevers die bewust en duurzaam werken, is de Q-Top aluminium imperiaal een logische keuze.
Montage
De imperiaal wordt voorgemonteerd aangeleverd en brengt de montagetijd tot een minimum. Met bijgevoegd montagemateriaal is montage op de auto een eenvoudige handeling.